Open VLD Beveren verjongt met Kasper Dierckx als lijsttrekker

Open VLD Beveren verjongt met Kasper Dierckx als lijsttrekker

December 16, 2017 Persbericht 0

Met Kasper Dierckx als lijsttrekker kiest Open VLD voluit voor verjonging gesteund door ervaring. De 23-jarige jurist in spe wordt op de tweede plek gesteund door OCMW-raadslid Kitty Schelfhout. Huidig gemeenteraadslid Luc Maes duwt de verjongde lijst.

Open VLD Beveren trekt in oktober 2018 vol goesting en ambitie naar de kiezer. Het doet dit met een vernieuwde lijst die nieuw, jong geweld afwisselt met ervaring. Speerpunt van deze vernieuwing is de kersverse lijsttrekker, Kasper Dierckx.

Kasper, een 23-jarige Beverse masterstudent Rechten, kreeg het vertrouwen van het lokale bestuur en neemt de uitdaging aan. Hij ijvert voor een leefbaarder Beveren met een bijzondere aandacht voor de mobiliteitsknoop die onze gemeente steeds meer in haar greep houdt.

Daarnaast wil Kasper de gemeente ook klaar maken voor de toekomst, door maximaal in te zetten op digitale ondersteuning van de burger en het uitbouwen van nieuwe economische groeipolen zoals hernieuwbare energie.

De tweede plek op de lijst wordt ingevuld door OCMW-raadslid en stem van ondernemend Beveren, Kitty Schelfhout.

Luc Maes steunt heel bewust en vol vertrouwen de verjonging van de partij. Als ervaren gemeente- en provincieraadslid duwt hij de lijst.

Verder ijvert Open VLD Beveren voor een schuldreductie zonder belastingverhogingen. Dit wil de partij doen door minder prestigeprojecten en lagere lopende uitgaven. Zo wordt de Beverse schuldenberg afgebouwd en bereiden we ons voor op de toekomst zonder de Beverse burger te raken.

 

Bijlagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *