‘Win-je-winkel’, een lege doos?

‘Win-je-winkel’, een lege doos?

August 23, 2018 Persbericht 0

Open Vld Beveren verneemt met spijt dat de winnaars van de wedstrijd ‘Win-je-winkel’, hun gewonnen pand niet zullen betrekken en dus hun ‘Mokmosa’-concept voorlopig ‘op pauze zetten.

‘Win-je-winkel’ is een goedbedoeld en innoverend project dat tegelijk kansen biedt aan jonge ondernemers én de leegstand in het Beverse centrum aanpakt. Helaas blijkt dit in realiteit enigszins anders. Het huurcontract dat aansluit aan de gewonnen, en dus huurvrije, periode, blijkt financieel niet realistisch voor de twee jonge starters.

Open Vld Beveren betreurt dat zo’n leuk project een lege doos dreigt te zijn en roept de organisatoren op om met alle partijen een oplossing te vinden. Ook hoeft het niet te stoppen met een jaarlijkse editie van ‘Win-je-winkel’, maar kunnen er ook meer structurele maatregelen worden genomen om het Beverse centrum aantrekkelijker te maken voor jonge ondernemers die zich vol passie willen smijten in hun project. (VC)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *