Verrassende kandidate op Open Vld lijst.

Verrassende kandidate op Open Vld lijst.

September 14, 2018 Persbericht 0

“Als oppositiepartij was het voor ons zeer moeilijk om inzage in dossiers over het sociale luik te verkrijgen en dit onderwerp werd door ons tot nog toe niet volledig opengetrokken. Met genoegen kunnen wij dan ook meedelen dat Erna Tindemans, ondervoorzitter OCMW Beveren, onze rangen komt vervoegen.” Aldus Open Vld Beveren.

Onvrede omdat N-Va geen interesse en aandacht heeft voor het sociale beleid in Beveren, heeft tot
een breuk geleid tussen Tindemans en de partij.

Open Vld reageert positief : “Met de komst van Erna Tindemans in onze rangen hebben we nu een
echte ervaren bron in én remedies om de sociale sector te verbeteren. (Uiteraard vertrekkende van
een liberale logica dat iedereen de nodige kansen moet krijgen, maar waar wij ook verwachten dat
men deze kansen grijpt).”

“Wij vinden dat een goed doordacht sociaal plan ter ondersteuning van de zwakkeren in onze maatschappij wel degelijk belangrijk is. De bevlogenheid en het enthousiasme van Mevr. Tindemans, haar dossierkennis en ervaring op dit vlak hebben ons overtuigd om haar deel te laten uitmaken van ons team. Zij zal op onze lijst staan als onafhankelijke, en zal onze liberale standpunten inzake het sociale luik verdedigen. Diverse gesprekken hebben aangetoond dat wij – Open Vld en Erna – dezelfde waarden en betrachtingen verdedigen “

Myriam Hofkens vervolgt : “Wij hebben een sterke lijst met heel wat onbekende namen en gezichten, maar met mensen die geloven in onze beleidspunten en die zich volledig inzetten voor een Beter Beveren mét haar verschillende deelgemeenten, waar we veel kunnen realiseren voor onze bewoners zonder hen extra te belasten. We geven voorrang aan onze jongeren omdat wij geloven in hun inzet en bekwaamheid en hopen dat we hiermee de kiezers kunnen overtuigen, dat wij staan voor de échte verandering binnen een gemeente waar het aangenaam wonen blijft voor onze inwoners.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *