Open Vld Beveren voert wissel in de gemeenteraad door: Kitty Schelfhout vervangt Kasper Dierckx

Open Vld Beveren voert wissel in de gemeenteraad door: Kitty Schelfhout vervangt Kasper Dierckx

December 4, 2019 Persbericht 0

Omwille van professionele redenen kan Kasper Dierckx zich niet meer voor de volle 100% inzetten om de Beverse belangen te dienen in de gemeenteraad. Hij trekt hier zijn conclusies uit en stelt zijn mandaat terug ter beschikking van de partij. Kasper wordt opgevolgd door Kitty Schelfhout, die de komende tweeënhalf jaar zal zetelen in de gemeenteraad voor Open Vld Beveren. Zij is op dit moment ook de meest geschikte persoon voor onze partij: ze beschikt over de nodige ervaring en expertise. Wij beloven dat we een kritische én constructieve oppositie zullen voeren, geheel in overeenstemming met de filosofie van onze partij.

Daarnaast willen we ook onze beloofde verjonging verder zetten. Daarom zal na deze periode onze toekomstige lijsttrekker de fakkel overnemen van Kitty. Het is de bedoeling dat hij of zij zich in de tussentijd voldoende kan voorbereiden op de functie van gemeenteraadslid én lijsttrekker van Open Vld Beveren. Bovendien bereiden we ons zo als partij optimaal voor op de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Kasper Dierckx blijft wel nog actief bestuurslid voor Open Vld Beveren. Zo is hij op onze bestuursverkiezingen van vorige maand verkozen als ondervoorzitter. Onze voorzitter, Myriam Hofkens, heeft van het voltallige bestuur opnieuw het vertrouwen gekregen tijdens die verkiezingen en blijft onze voorzitter.

Bovendien blijft de verjonging van Open Vld Beveren geen dode letter. Afgelopen maand hebben onze jongste bestuursleden, met als drijvende kracht Victor Catry, een Jong Vld-afdeling opgericht  in Beveren. Deze afdeling telt al meteen 6 bestuursleden, iets waar we trots op mogen zijn. Kasper Dierckx is verkozen als voorzitter en zal met zijn ervaring zorgen voor een professioneel uitgebouwde Jong Vld-afdeling in Beveren. We nodigen hierbij ook graag elke geëngageerde jongere uit om zich aan te sluiten, dit kan eenvoudig door een berichtje te sturen op Facebook naar Kasper Dierckx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *